Beleggingsportefeuille

Beleg rendabel met de beleggingsportefeuille van Soli-Safe

Soli-Safe wil jou helpen om rendabel te beleggen en dat begint al vanaf de aankoop van je beleggingsfondsen. Het is belangrijk dat je op het juiste moment instapt zodat je de fondsen tegen een voordelige prijs kunt aankopen. Verder is het ook van belang dat je ze koopt bij een financiële instelling waar de kosten laag zijn. Nog een ander kenmerk van rendabel beleggen is dat je tijdig signalen krijgt wanneer je je beleggingsfondsen moet verkopen, resp. opnieuw aankopen zodat je maximaal van de beursschommelingen kunt profiteren. Een ‘one stop shop’ voor al deze kennis? Aangename kennismaking.

Dat het een onafhankelijk platform is, geeft veel vertrouwen. Verder ziet het platform er goed uit, het is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ook de ondersteuning van de experten is heel handig. Als ik daarop een beroep doe, krijg ik snel een nuttig antwoord. Liesbeth Defrancq, klant Soli-Safe

Beleggingsportefeuille: het premium abonnement

Soli-Safe stelt je drie abonnementsformules voor: het basisabonnement ‘koerssignalen’, het standaard abonnement  ‘beleggingsfondsen’ en het premium abonnement ‘beleggingsportefeuille’. Dit laatste gaan we vandaag bespreken. De ‘beleggingsportefeuille’ omvat namelijk alle diensten die we bij Soli-Safe aanbieden en waar jij dus gebruik van kunt maken. Laten we alle functies even samen overlopen. Er zitten namelijk enkele handige tools tussen, zowel voor de ervaren als voor de beginnende belegger. 

Waarom ‘de beleggingsportefeuille’ de beste keuze is voor zowel de beginnende als de ervaren belegger

Als je voor ‘de beleggingsportefeuille’ als abonnementsformule kiest, dan heb je het allemaal. Het begint met een overzichtelijke lijst van de consistent beter presterende beleggingsfondsen. Op basis van het risico dat jij wil nemen, kies je een of meerdere beleggingsfondsen die bij jou passen. 

Het volgende dat je via ons te weten komt is: wanneer is het veilig om in die fondsen te stappen? Wij gebruiken koerssignalen om jou hierover te informeren. Dit geldt ook omgekeerd. Je krijgt van ons een signaal wanneer het aangeraden is om uit je fondsen te stappen én wanneer het opnieuw een goed idee is om een herinstap (HI) te doen. Je verhoogt op die manier je rendement doordat je de periodiek terugkerende beurscorrecties grotendeels vermijdt. 

Vervolgens leggen we je uit waar je de door ons geselecteerde beleggingsfondsen het voordeligst kunt aankopen. Waarschijnlijk ben je geneigd om naar je eigen bank te stappen, uit vertrouwen. Maar je bankadviseur zal misschien proberen om je om te praten door je een huisfonds voor te stellen dat minder goed presteert dan de door ons geselecteerde fondsen. Of je kunt bij je huisbank het door Soli-Safe geselecteerde fonds wel aankopen, maar slechts mits hoge instapkosten. Je moet niet altijd vertrouwen op het advies van je bank. Want het is best mogelijk dat ze het eigenbelang laten primeren. Soli-Safe daarentegen is onafhankelijk. Waar je het voordeligst de door ons geselecteerde fondsen kunt kopen, is informatie die we graag met onze abonnees delen.

Ik vind het een groot voordeel dat Soli-Safe onafhankelijk is. Ze krijgen geen commissie of enige andere vergoeding op de beleggingsfondsen die ze selecteren. De bank zal je fondsen aanbieden waarop ze zelf veel verdienen. De tips & tricks die Soli-Safe meegeeft heb ik gebruikt om te weten te komen waar ik fondsen het goedkoopste kan aankopen. De gids is handig en het platform zit goed in elkaar. Paul Heymans, klant Soli-Safe

Het kan natuurlijk zijn dat je kiest voor Soli-Safe maar dat je de door ons geselecteerde fondsen bij verschillende financiële instellingen hebt aangekocht. In de klantenzone ‘Beleggingsportefeuille’ van Soli-Safe kun je al die fondsen overzichtelijk samenvoegen. Dagelijks worden de koersen geüpdatet en zie je hoe je portefeuille evolueert. Zo kun je op elk moment van de dag al je beleggingsfondsen uit het Soli-Safe universum raadplegen, waar je die ook hebt aangekocht. Handig hé?

Behalve het overzicht van je beleggingsfondsen, vind je ook terug hoe het met de spreiding van je investeringen zit. Op die manier kun je bijschaven indien je dit wenst of nodig vindt.

 

Ten slotte vind je in onze klantenzone een nieuwsbrief en extra artikels. Zo zetten we nu en dan een beleggingsfonds in de kijker, schrijven we een stuk over de wereldeconomie of behandelen we het verwachte rendement van de grote activaklassen. Meer informatie over economie en beleggen staat met een muisklik ter beschikking! 

Aan de slag met de beleggingsportefeuille van Soli-Safe?

Je leest het. Wij proberen om je zo goed mogelijk te begeleiden doorheen het hele proces. Je krijgt van ons: een startersgids, tips & tricks en alle objectieve informatie die je nodig hebt om zo rendabel mogelijk te beleggen. Zo wordt ook jouw belegging een succesverhaal.  

Wil je meer informatie over de verschillende abonnementsformules van Soli-Safe?

Ontdek de abonnementen

Wil je nog meer informatie over beleggen? Dan vind je dit misschien ook wel interessant:
Waarom je de adviezen van beursanalisten niet blindelings mag volgen
Ontdek alternatieven voor het spaarboekje
Beleggen met meer rendement en minder kosten

Soli-Safe Investment Software (Soli-Safe)® is een handelsmerk van Precisis nv, Ternat Office Center, Assesteenweg 65, 1740 Ternat, België, Ondernemingsnummer BE0889.513.358. De gehele of gedeeltelijke reproductie van de in deze webstek gepresenteerde ideeën en concepten, grafieken en tabellen of gelijk welke andere inhoud, is strikt verboden. ©Alle rechten voorbehouden. Zie de Disclaimer.