Online beleggen

Online beleggen met Soli-Safe

Er was eens een tijd dat je voor al je beleggingen naar de bank moest. Die bank adviseerde je huisfondsen te kopen waarop je veel te hoge instapkosten betaalde, terwijl jij dacht dat ze nochtans het beste met je voorhadden. Gelukkig is die tijd voorbij. Want nu biedt Soli-Safe je de mogelijkheid om online niet alleen informatie in te winnen over welke fondsen consistent beter dan gemiddeld presteren, maar ook waar die te kopen tegen de beste voorwaarden. Op die manier krijg je objectieve informatie en betaal je vaak 0% instapkosten. 

Online beleggen met Soli-Safe in drie stappen

Stap 1: Kies voor het abonnement dat bij jou past

Koerssignalen (basisabonnement)

Als je kiest voor dit abonnement weet je op ieder moment of je er goed aan doet om te beleggen of juist niet. De Soli-Safe koerssignalen zorgen ervoor dat het rendement van jouw beleggingen verhoogt. Dit gebeurt aan de hand van signalen die je zeggen wanneer je in of uit de markt moet stappen. Soli-Safe baseert zich voor het berekenen van deze signalen op publiek toegankelijke gegevens gepubliceerd door aandelenbeurzen, beleggingsfondsen of leveranciers van indexcijfers. 

Beleggingsfondsen (standaardabonnement)

Je wilt in fondsen beleggen, maar je hebt geen idee welke te kiezen? Als je voor dit abonnement kiest, ontvang je de namen van de consistent beter presterende fondsen. Als je voor een belegging naar je bank gaat, promoot deze systematisch haar huisfondsen. Het aanbod dat je bij je financiële instelling krijgt, komt in de praktijk niet overeen met de consistent beter presterende fondsen. 

Soli-Safe geeft je online onafhankelijke beleggingsinformatie. Voor ons is het van geen tel welke financiële instelling een bepaald beleggingsfonds promoot; slechts wie beter dan gemiddeld presteert, interesseert ons. Wij willen die objectieve informatie online met jou delen. 

Bovenop de namen van de beter presterende fondsen krijg je ook nog eens de koerssignalen die we eerder in deze blog hebben besproken. Zo kun je optimaal genieten van rendementen die je vandaag niet voor mogelijk houdt!

Beleggingsportefeuille (premiumabonnement)

Zelfs als beginner wordt online beleggen kinderspel met dit abonnement. Je wordt helemaal klaargestoomd met de nodige objectieve informatie om goed voorbereid naar je financiële instelling te stappen. Hoe dat in zijn werk gaat?

  • Je komt te weten welke de beter presterende fondsen zijn.
  • Door koerssignalen ben jij op de hoogte van het ideale moment om in of uit de markt te stappen. Zo behaal je op termijn beduidend meer rendement.
  • Jij betaalt vaak geen instapkosten doordat je te weten komt bij welke financiële instelling je een door Soli-Safe geselecteerd beleggingsfonds het goedkoopst kunt aankopen.
  • Jij volgt al je beleggingsfondsen op via ons platform dat dagelijks wordt bijgewerkt en dat je ieder moment van de dag kunt raadplegen.

Weet jij welke abonnementsformule bij jou past? Start vandaag nog.

Stap 2: ontvang de nodige objectieve informatie om online te beleggen

Als je gekozen hebt voor een abonnement en je hebt dit in orde gebracht, dan krijg je van ons de middelen waar je voor gekozen hebt. Op die manier kun jij je volledig voorbereiden om goed geïnformeerd naar een financiële instelling te stappen. De kans bestaat dat ze toch proberen om je een huisfonds aan te smeren. Laat je niet om de tuin leiden. Jij bent op de hoogte van de consistent beter presterende fondsen, de bank niet!

Stap 3: volg je beleggingen online op en realiseer een hoger rendement

Je kunt aan de slag met online beleggen. Volg de koerssignalen nauwgezet op en realiseer op termijn een beduidend hoger rendement. 

Wil je graag eerst nog wat meer informatie over beleggen? Download dan onze handige startersgids. Basiskennis voor iedereen die wil beginnen met online beleggen.

Download de startersgids

Soli-Safe Investment Software (Soli-Safe)® is een handelsmerk van Precisis nv, Ternat Office Center, Assesteenweg 65, 1740 Ternat, België, Ondernemingsnummer BE0889.513.358. De gehele of gedeeltelijke reproductie van de in deze webstek gepresenteerde ideeën en concepten, grafieken en tabellen of gelijk welke andere inhoud, is strikt verboden. ©Alle rechten voorbehouden. Zie de Disclaimer.