Haal meer rendement uit je geld

Wist je dat sparen vandaag geld kost? De inflatie is hoger dan de rentevergoeding die je krijgt; je lijdt dus koopkrachtverlies. Dit betekent dat je met hetzelfde bedrag minder kunt kopen dan voorheen.

Beleggen biedt soelaas, maar veel mensen zijn bang om te beleggen. Ze kunnen moeilijk leven met de soms sterk schommelende aandelenkoersen. Gelukkig vermindert fondsbeleggen die beweeglijkheid omdat een fonds niet in één effect belegt, maar in vele tientallen, soms honderden effecten. Bovendien beperken de koerssignalen van Soli-Safe het neerwaartse risico nog meer. Hierdoor vermijd je zware correcties.

Een onafhankelijke oplossing voor iedere belegger

Soli-Safe geeft je op allerlei gebied ondersteuning. Eerst en vooral bezorgt Soli-Safe je koerssignalen om op het juiste moment in of uit een belegging te stappen.

Vervolgens blijf je met Soli-Safe op de hoogte van de consistent beter presterende beleggingsfondsen en ETF's en stelt Soli-Safe fondsenselecties op per risicograad. Ook bezorgen we je een handige gids met 'Tips & Tricks' die je inzicht geeft in de wereld van beleggingsfondsen en ETF's.

Bovendien is er het Extra Inkomen alternatief: beleggen in beursgenoteerde ETF's die een hoog dividend uitkeren onder bescherming van de Soli-Safe koerssignalen.

En nadat je een keuze hebt gemaakt uit de fondsen die deel uitmaken van het Soli-Safe universum, bieden we je een tool aan om ze te beheren, onafhankelijk van de financiële instelling(en) waar je ze hebt aangekocht.

Tenslotte stellen we je onze Portefeuille Audit voor: een onafhankelijke, kritische analyse van al je beleggingen, bij hoeveel financiële instellingen ook je die hebt ondergebracht.

Dankzij deze objectieve informatie neem je de juiste beslissingen en stap je goed voorbereid naar de financiële instelling(en) van jouw keuze.

De unieke formules van Soli-Safe

BASIS ABONNEMENT (Koerssignalen)

Verhoog het rendement van je beleggingen dankzij onze koerssignalen die je zeggen wanneer in en uit de markt te stappen. Ons algoritme helpt je slimme keuzes te maken en risico’s te beperken. Deze koerssignalen zijn de sleutel tot ruim hogere rendementen. De Soli-Safe software zorgt voor gemoedsrust. Je hoeft niet wakker te liggen van de gewone beursschommelingen, maar als er grote schokken optreden beschermen onze koerssignalen jouw beleggingen. Telkens een koerssignaal zich wijzigt, krijg je meteen van ons een mailtje. Wil je meer weten over hoe dit alles in zijn werk gaat? Dan kun je in het kader van dit abonnement 'De Beleggingsaccelerator' downloarden.

Ontdek dit abonnement

STANDAARD PLUS ABONNEMENT (Fondsen)

Soli-Safe maakt een objectieve selectie uit het massale aanbod van beleggingsfondsen op basis van de risico/rendement verhouding en een aantal statistische parameters. Ook geven we je alle informatie over een selectie top-ETF's; dit zijn fondsen die een index afspiegelen. Als abonnee ontvang jij de namen van de consistent beter presterende fondsen en ETF's Zoek je naar beleggingen die goed bij jou passen, dan zit je bij ons als gebeiteld: binnen ons fondsenuniversum hanteren we acht risicograden. Je kiest gewoon die risicograad waar jij je het best bij voelt. Ben je op zoek naar een regelmatig inkomen, bijvoorbeeld omdat de opbrengst van spaarboekjes zo laag is? Maak dan kennis met ons Extra Inkomen alternatief. Via het gespecialiseerde researchbureau Morningstar krijg je alle informatie over de door Soli-Safe geselecteerde fondsen. Deze informatie omvat onder meer de historische rendementen, de geografische en sectorale spreiding en de samenstelling van de onderliggende portefeuille en van de risicoparameters. Je weet dus exact waarin je belegt. Tenslotte krijg je van ons in 'Tips & Tricks' een pak diepgravende informatie over actief beheerde fondsen en ETF's.

Ontdek dit abonnement

PREMIUM ABONNEMENT (Beleggingsportefeuille)

Bovenop wat de basis- en standaard plus abonnementen bieden, vind je in het premium abonnement een tool die je toelaat om je eigen beleggingsportefeuille uit het Soli-Safe fondsenuniversum samen te stellen en te beheren, ongeacht het aantal financiële instellingen waarop je een beroep doet voor de aankoop van de door Soli-Safe geselecteerde fondsen. Bovendien kun je Soli-Safe vragen een professionele audit van je huidige portefeuille uit te voeren over hoeveel financiële instellingen die ook is gespreid. Deze audit van minimum 6 pagina's dekt 20 lijnen (gedefinieerd als maximum 20 verschillende effecten met verschillende ISIN code en/of kasbons, spaar- en zichtrekeningen). Deze audit is geen geïndividualiseerd beleggingsadvies, maar een inventarisatie van de feitelijke toestand van je huidige portefeuille inclusief zijn zwakke en sterke punten. Telt je portefeuille meer dan 20 lijnen, dan wordt iedere extra lijn (gedefinieerd als een extra ISIN code per effect en/of iedere kasbon, spaarrekening of zichtrekening) gefactureerd tegen forfaitair 9,50 EUR per lijn (excl. Btw). Geïnteresserd? Vul dan hier je e-mailadres in en ontvang meteen een volledig voorbeeld van zo'n audit. De portefeuille audit kan een keer per abonnementsjaar worden aangevraagd.

Ontdek dit abonnement

Soli-Safe Investment Software (Soli-Safe)® is een handelsmerk van Precisis nv, Ternat Office Center, Assesteenweg 65, 1740 Ternat, België, Ondernemingsnummer BE0889.513.358. De gehele of gedeeltelijke reproductie van de in deze webstek gepresenteerde ideeën en concepten, grafieken en tabellen of gelijk welke andere inhoud, is strikt verboden. ©Alle rechten voorbehouden. Zie de Disclaimer.