Soli-Safe maakt beleggen toegankelijk en rendabel

Start vandaag

Haal meer rendement uit je geld

Wist je dat sparen via een boekje geld kost? De inflatie is hoger dan de rentevergoeding op dat spaarboekje, je lijdt dus koopkrachtverlies. Dit betekent dat je met hetzelfde bedrag minder kunt kopen dan voorheen.

Veel mensen zijn bang om te beleggen. Ze kunnen maar moeilijk leven met de soms sterk schommelende aandelenkoersen. Beleggen via fondsen vermindert die beweeglijkheid omdat niet in één effect wordt belegd, maar in vele tientallen, soms honderden effecten. Bovendien beperken de koerssignalen van Soli-Safe het neerwaartse risico nog meer. Hierdoor vermijd je zware correcties.

Een onafhankelijke oplossing voor iedere belegger

Soli-Safe biedt je op allerlei gebied ondersteuning. Eerst en vooral bezorgt Soli-Safe je koerssignalen om op het juiste moment in of uit een belegging te stappen.

Vervolgens houdt Soli-Safe je op de hoogte van de consistent beter presterende beleggingsfondsen en stelt het fondsenselecties op per risicograad.

Bovendien is er het Extra Inkomen alternatief: beleggen in beursgenoteerde dividendfondsen onder bescherming van de Soli-Safe koerssignalen.

En tot slot biedt Soli-Safe je ook een tool om je beleggingsfondsen te beheren, onafhankelijk van de financiële instelling(en) waar je ze hebt aangekocht.

Dankzij deze objectieve informatie neem je de juiste beslissingen en stap je goed voorbereid naar de financiële instelling van je keus.

De unieke formules van Soli-Safe

KOERSSIGNALEN (Basisabonnement)

Verhoog het rendement van jouw beleggingen dankzij onze koerssignalen die je zeggen wanneer in en uit de markt te stappen. Ons algoritme helpt jou slimme keuzes te maken en risico’s te beperken. Deze koerssignalen zijn de sleutel tot ruim hogere rendementen. De Soli-Safe software zorgt voor gemoedsrust. Je hoeft niet wakker te liggen van de gewone beursschommelingen, maar als er grote schokken optreden beschermen onze koerssignalen jouw beleggingen.

Ontdek dit abonnement

BELEGGINGSFONDSEN (Standaardabonnement)

Soli-Safe maakt een objectieve selectie uit het massale aanbod van beleggingsfondsen op basis van de risico/rendement verhouding en een aantal andere statistische gegevens. Als abonnee ontvang jij de namen van de consistent beter presterende fondsen. Binnen ons fondsenuniversum hanteren we acht risicograden, zodat jij die risicograad kunt kiezen die het beste bij jou past. Ben je op zoek naar een regelmatig inkomen, bijvoorbeeld omdat de opbrengst van spaarboekjes zo laag is? Maak dan kennis met ons Extra Inkomen alternatief.

Via het gespecialiseerde researchbureau Morningstar krijg je alle informatie over de door Soli-Safe geselecteerde fondsen. Deze informatie omvat onder meer de historische rendementen van de fondsen, geografische en sectorale spreiding, verdeling van de onderliggende beleggingen, samenstelling van de onderliggende portefeuille en van de risicoparameters. Je weet dus exact waarin je belegt.

Ontdek dit abonnement

BELEGGINGSPORTEFEUILLE (Premiumabonnement)

Bovenop wat het basisabonnement en het standaardabonnement bieden, laat deze tool je toe om je eigen beleggingsportefeuille samen te stellen en te beheren, op hoeveel financiële instellingen je ook een beroep doet voor de aankoop van de door Soli-Safe geselecteerde fondsen. Bovendien bezorgt Soli-Safe je een handige gids met ‘tips & tricks’ over waar je de door Soli-Safe geselecteerde beleggingsfondsen het voordeligst kunt kopen. 

Ontdek dit abonnement

Soli-Safe Investment Software (Soli-Safe)® is een handelsmerk van Precisis nv, Ternat Office Center, Assesteenweg 65, 1740 Ternat, België, Ondernemingsnummer BE0889.513.358. De gehele of gedeeltelijke reproductie van de in deze webstek gepresenteerde ideeën en concepten, grafieken en tabellen of gelijk welke andere inhoud, is strikt verboden. ©Alle rechten voorbehouden. Zie de Disclaimer.