Met minder risico succesvol beleggen dankzij een selectie van consistent beter presterende fondsen

Start vandaag

Beleggingsfondsen en hun voordelen

Beleggingsfondsen hebben het enorme voordeel dat ze voor een mooie spreiding in je portefeuille zorgen, waardoor je de beleggingsrisico’s beperkt. Fondsen zijn minder onderhevig aan koersschommelingen, omdat één fonds een groot aantal individuele effecten omvat. Als één effect slecht presteert, dan is de impact op het beleggingsfonds klein.

Bij elk beleggingsfonds hoort een risicograad. Zo heeft een fonds dat belegt in aandelen van micro bedrijven gevestigd in opkomende landen een veel hogere risicograad dan een fonds dat belegt in aandelen van Europese multinationals. Soli-Safe combineert een aantal fondsen per risicograad, zodat je als belegger gemakkelijk kunt inschatten hoeveel risico je neemt. Daarnaast zorgt de unieke Soli-Safe methodologie ervoor dat zelfs voor de hoogste risicograden het dalingspotentieel beperkt is, omdat je tijdig de juiste koerssignalen in je mailbox ontvangt.

Hoe maakt Soli-Safe het verschil ten opzichte van financiële instellingen?

Financiële instellingen promoten meestal de eigen fondsen. Dit aanbod huisfondsen komt echter vrijwel nooit overeen met de consistent beter presterende fondsen. Soli-Safe vult deze leemte op door fondsen te identificeren die bewezen hebben beter te presteren dan het gemiddelde van hun sector. Hierbij is het van geen belang welke financiële instelling deze fondsen promoot.

De objectief samengestelde fondsenlijst van Soli-Safe staat garant voor het realiseren van beduidend hogere rendementen. Wanneer je dan ook nog onze koerssignalen opvolgt - een dienst die financiële instellingen niet aanbieden - kun je rendementen realiseren die je vandaag niet voor mogelijk houdt.  

Binnen het fondsenuniversum van Soli-Safe krijg je dankzij de link met de database van de gespecialiseerde informatieleverancier Morningstar alle relevante gegevens - zoals historische rendementen, huidige koers en sector- en geografische spreiding - van de door jou geselecteerde fondsen. Je weet dus exact waarin je belegt.

Wat houdt deze abonnementsformule in?

  • Je ontvangt de koerssignalen via mailupdates van zodra een verandering (instap of uitstap) optreedt.
  • Je hebt op ieder ogenblik toegang tot de webpagina die per index alle koerssignalen die op dat moment van kracht zijn, oplijst, inclusief hun historiek (grafiek).
  • Je krijgt vier keer per jaar via e-mail onze Nieuwsbrief voor Klanten toegestuurd.
  • Je hebt toegang tot ons online platform, een fondsenuniversum met de consistent beter presterende beleggingsfondsen en de bijhorende risicograden. In dit universum volgt Soli-Safe een honderdtal fondsen op, gekoppeld aan 14 indices.
  • Je hebt toegang tot het Extra Inkomen alternatief: beleggen in beursgenoteerde dividendfondsen onder bescherming van de Soli-Safe koerssignalen.
  • Prijs: 179 euro (excl. btw) per jaar.

Abonneer je nu op deze formule

Soli-Safe Investment Software (Soli-Safe)® is een handelsmerk van Precisis nv, Ternat Office Center, Assesteenweg 65, 1740 Ternat, België, Ondernemingsnummer BE0889.513.358. De gehele of gedeeltelijke reproductie van de in deze webstek gepresenteerde ideeën en concepten, grafieken en tabellen of gelijk welke andere inhoud, is strikt verboden. ©Alle rechten voorbehouden. Zie de Disclaimer.