Over ons

Soli-Safe is een initiatief van Precisis, een dienstverlenend bedrijf opgericht door economen en informatici, dat rendabel beleggen voor iedereen toegankelijk wil maken. Precisis is onafhankelijk van iedere financiële instelling en maakt er een punt van uitsluitend objectieve informatie over beleggen aan te leveren.

Voor Precisis is beleggen het nastreven van een goed evenwicht tussen risico en rendement. Vermijdbare risico’s, zoals bij het beleggen in individuele aandelen, wil Precisis uitschakelen. Daarom staat beleggen via fondsen en ETF's bij Precisis op de eerste plaats.

Precisis wil volledige duidelijkheid over alle kosten dat beleggen met zich meebrengt. Je kosten zoveel mogelijk beperken is de boodschap. Lagere kosten leiden vanzelfsprekend tot hogere rendementen. Soli-Safe draagt hier rechtstreeks toe bij door je niet alleen een lijst te bezorgen met consistent beter presterende fondsen en ETF's, maar ook door aan te geven waar je die het voordeligst kunt kopen.

Wie is wie?

De partners van Precisis zijn:

Johan Marivoet gaf als ingenieur-informaticus de methodologie rond koerssignalen vorm. Hij heeft een jarenlange ervaring in de informaticasector bij gereputeerde internationale IT-bedrijven. 

Mark Scholliers heeft als econoom meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van macro-economische analyse en het identificeren van de beter presterende beleggingsfondsen. Zijn naam prijkt op verschillende boeken over beleggen en de pensioenproblematiek. 

Jef Vuchelen is professor emeritus economie aan de Vrije Universiteit Brussel en voormalig lid van de Belgische Hoge Raad van Financiën. Hij is de auteur van talloze boeken en bijdragen over macro-economie, openbare financiën, de kredietcrisis en de pensioenproblematiek.

 

Soli-Safe Investment Software (Soli-Safe)® is een handelsmerk van Precisis nv, Ternat Office Center, Assesteenweg 65, 1740 Ternat, België, Ondernemingsnummer BE0889.513.358. De gehele of gedeeltelijke reproductie van de in deze webstek gepresenteerde ideeën en concepten, grafieken en tabellen of gelijk welke andere inhoud, is strikt verboden. ©Alle rechten voorbehouden. Zie de Disclaimer.