Soli-Safe® is een initiatief van Precisis, een dienstverlenend bedrijf opgericht door economen en informatici, dat rendabel beleggen voor iedereen toegankelijk wil maken. Precisis is onafhankelijk van iedere financiële instelling.

Voor Precisis is beleggen het nastreven van een goed evenwicht tussen risico en rendement. Vermijdbare risico’s willen we zo veel mogelijk uitschakelen. Daarom komt bij ons beleggen via actief beheerde en beursgenoteerde fondsen (Exchange Traded Fund of ETF) op de eerste plaats.

Met de Soli-Safe® software stelt Precisis zowel de beginnende als de ervaren belegger een tool ter beschikking om tijdig in en uit de beurzen te stappen. Niet alleen vermijd je hierdoor potentieel grote verliezen, maar het totaalrendement van je beleggingen verhoogt in belangrijke mate.

Wie is wie?

De partners van Precisis zijn:

Johan Marivoet (rechts) geeft als ingenieur-informaticus de methodologie rond koerssignalen vorm. Hij heeft een jarenlange ervaring in de informaticasector bij gereputeerde internationale IT-bedrijven.

Mark Scholliers (midden) heeft als econoom meer dan 30 jaar ervaring op het vlak van macro-economische analyse, meer in het bijzonder wat betreft de monetaire politiek van de centrale banken. Zijn naam prijkt op verschillende boeken over beleggen en de pensioenproblematiek.

Jef Vuchelen (links) is professor emeritus economie aan de Vrije Universiteit Brussel en voormalig lid van de Belgische Hoge Raad van Financiën. Hij is de auteur van talloze boeken en bijdragen over macro-economie, openbare financiën, de kredietcrisis en de pensioenproblematiek.