Waar vind je nog rendement?

Sparen kost geld. Dat is vandaag meer dan ooit het geval omdat de inflatie ruim hoger is dan de rentevergoeding die je krijgt: je lijdt koopkrachtverlies. Dit betekent dat je met eenzelfde bedrag vandaag minder van hetzelfde kunt kopen dan bv. enkele jaren terug. 

Als je belegt, realiseer je op lange termijn wel een positief reëel rendement (d.w.z. je opbrengst is hoger dan het inflatieritme), maar de soms sterk schommelende aandelenkoersen schrikken veel mensen af. Ze kunnen niet leven met tijdelijke koersverliezen of hun beleggingshorizon is onvoldoende lang.

De koerssignalen van Soli-Safe® zijn de oplossing. Ze beschermen je tegen belangrijke beurscorrecties door aan te geven wanneer je tijdelijk de beurs de rug moet toekeren en zeggen je wanneer het moment is aangebroken om opnieuw in te stappen. Hierdoor vermijd je niet alleen zware verliezen, maar realiseer je een hoger rendement dan heel de tijd belegd te blijven.

Bovendien bezorgen we je regelmatig diepgravende analyses met allerlei praktisch tips en adviezen. Deze rapporten zijn normaliter uitsluitend bestemd voor professionele beleggers. Ook de columns over economisch populisme van prof. em. Jef Vuchelen die hij exclusief voor Soli-Safe schrijft, maken deel uit van je abonnement.

De Soli-Safe koerssignalen gelden niet alleen voor de MSCI World zoals toegelicht op de homepage. De methodologie is universeel. Soli-Safe biedt ze aan voor 19 aandelenindices, 2 vastgoedindices en 1 grondstoffenindex. Het tabblad ‘Hoe?’ vertelt je welke ze zijn en hoe ze te gebruiken.

Volgende grafiek met betrekking tot de Euro Stoxx 50 index vormt er een bijkomende illustratie van. Sinds 2 januari 1987 is deze index inclusief de Soli-Safe koerssignalen met meer dan 1000% gestegen; zonder koerssignalen bedraagt de stijging 300%. Zonder koerssignalen staat deze index nog ver van zijn historische top van maart 2000. Met koerssignalen werd einde 2020 een nieuwe historische top bereikt.

Je hoeft geen beursexpert te zijn of over een enorm vermogen te beschikken om die superieure rendementen binnen te halen. Het volstaat dat je onze koerssignalen nauwgezet toepast. Hoe een en ander in zijn werk gaat, lees je hier

 

Nog vragen? Vind hier alle antwoorden