Vermijd beleggingsvalkuilen!

Heel wat mensen zijn op zoek naar een alternatief voor de ontgoochelende rendementen van hun spaarboekje of willen een hoger pensioen dan wat ze normalerwijs kunnen verwachten. De financiële sector heeft echter niet altijd op de eerste plaats het belang van de belegger op het oog. Het komt er daarom op aan de juiste beslissingen te nemen door je vooraf goed te informeren zodat je niet overhaast in schijnbaar aantrekkelijke, maar mogelijk erg risicovolle beleggingen stapt.

Haal een beter rendement dankzij slimmere keuzes

Je hoeft geen beursexpert te zijn of over een enorm vermogen te beschikken om te beleggen. Je moet wel informatie verzamelen bij onafhankelijke, betrouwbare bronnen, zodat je met kennis van zaken kunt beslissen.
Die informatie kan onder meer bestaan uit koerssignalen die aangeven wanneer het ogenblik is aangebroken om in een belegging te stappen of wanneer je ze moet verkopen.

Download onze gids 'Beleggen dat leer je zo'

Soli-Safe begeleidt jou naar betere resultaten

Soli-Safe heeft geen beleggingsfondsen noch ETF's in de aanbieding, maar voorziet je van de nodige objectieve informatie om goed voorbereid naar een financiële instelling te stappen om daar je orders door te geven.

Ontdek hoe Soli-Safe werkt

Een team van experten staat je bij

Soli-Safe is een onafhankelijk initiatief van economen en informatici die beleggen toegankelijk en rendabeler willen maken. Samen ontwikkelden zij technieken die je toelaten om op een efficiënte manier zelf de touwtjes in handen te houden. Kies je voor Soli-Safe, dan zit jij aan het stuur. Het gaat tenslotte om jouw centen!

Ontdek het team

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief

Soli-Safe Investment Software (Soli-Safe)® is een handelsmerk van Precisis nv, Ternat Office Center, Assesteenweg 65, 1740 Ternat, België, Ondernemingsnummer BE0889.513.358. De gehele of gedeeltelijke reproductie van de in deze webstek gepresenteerde ideeën en concepten, grafieken en tabellen of gelijk welke andere inhoud, is strikt verboden. ©Alle rechten voorbehouden. Zie de Disclaimer.